Jak naše samolepky podpořili značku PartyKýbl.cz

Jak naše samolepky podpořili značku PartyKýbl.cz

Samolepky pro cestovní a eventovou kancelář PartyKýbl.cz 

Proč se obrátili na Expresta?

PartyKýbl.cz je mladá firma, která potřebuje zvýšit povědomí o značce mezi mladými. Mladý tým uvažuje moderně. Zvolili formu guerrilla marketingu - sticker bombing, o kterém sme psali v blogu. Potřebovali kvalitní a odolné exteriérové samolepky. Proto oslovili nás!

Jak vidět na fotkách samolepky byly i na tělech :)

Grafiku měli, proto zvolili tisk samolepek přes "nahrát vlastní návrh". Náš grafik už jen zdarma zpracoval nálepky pro tisk.

Kdo to je?

PartyKybl.cz je tým mladých energických lidí, kteří neposedí jen tak doma a milují zábavu a pořádné párty. O tuto svou vášeň a zkušenosti se rozhodli podělit. A heleme se PartyKýbl.cz!

Co dělají?

Jde o eventovou cestovní kancelář. Organizují "párty dovolené v zahraničí" v TOP párty destinacích. V létě Zrće beach v Chorvatsku a zimě v Nízkych Tatrách a pod. Zároveň poskytují 24hod osobní kontakt přímo během všech akcí. Profesionální servis zajišťuje bezproblémový průběh party dovolené.

Vybíráme TOP destinace vyhovující pro pořádání hromadných akcí. Na našich akcích nechybí zábava, adrenalin, parta lidí na stejné vlně a nabitý program. Jet s námi na party dovolenou znamená vyzkoušet si nový styl života a užít si zábavy na maximum.
Jan Lenčo, PartyKýbl.cz

Pokud jste fanoušci pořádné párty, kluci a dívky z PartyKýbl.cz jsou přesně to co hledáte!

A pokud hledáte stejné řešení propagace zvolte tisk samolepek od expresta.cz! :)

Kontaktujte nás

* Povinné údaje