5 důvodů proč si vybrat matně laminované vizitky

5 důvodů proč si vybrat matně laminované vizitky

Jak to funguje

Laminace je technika povrchové úpravy papíru. Na potištěný 350 gramový papír se při teplotě cca 130 stupňů aplikuje z obou stran umělohmotná fólie. Tento proces zvýší gramáž papíru až na 380 gramů. Následně se po vychladnutí papír nařeže na požadovaný rozměr.

5 důvodů proč si vybrat matně laminované vizitky

1) Sametový dotek

Povrchová úprava vizitek matnou laminací nabízí smyslový zážitek i rukám. Vizitky jsou velmi příjemné na dotek. Laminace je hladká a působí až sametově.

Matne laminovane vizitky

2) Tloušťka papíru

Ve světě vizitek na tloušťce záleží. Čím hrubší vizitka tím luxusnejší. Matně laminované vizitky jsou o poznání hrubší než většina dostupných papírů. I těch luxusnějších. Tloušťka 100 ks vizitek na sobě dosahuje téměř 4,5 cm.

3) Odolnost

Odolnost matně laminovaných vizitek je vyšší než u běžných papírů. Samotný papír je chráněn tenkou vrstvou umělé hmoty. Proto nedochází k osahání vizitky i při častém používání. Pokropení vizitky vodou nezpůsobí fleky, voda se dá setřít. Samozřejmě ponořovat ji do vody nedoporučuji. Laminované vizitky jsou i odolnější vůči slunečním paprskům.

Odolnost vůči poškrábání je jen o něco vyšší, umělá hmota je poměrně měkká. Vizitky je, ale těžší roztrhnout.

4) Moderní matný efekt

Dnes je matná v mode. Určitě jste si všimli matné karoserie luxusních aut. Je to značka prestiže a luxusu. Matně laminované vizitky hovoří o vyšší kvalitě, profesionalitě a spolehlivosti.

5) První dojem

Všechny zmíněné body dělají vizitku zajímavější na první dojem, první dotek, první pohled. Taková vizitka zůstane v paměti nejen kvůli obsahu, ale i provedení.

Druhý dojem je už na vás.

Jak objednat matně laminovaný papír

Je to snadné, stačí si v parametrech nebo v kalkulačce ceny zvolit jako druh papíru: 380gram. Matně laminovaný papír. Lze jej vzolit pro vizitky, letáky, dárkové poukázky, kapesní kalendáře nebo svatební oznámení, pozvánky.

Kontaktujte nás

* Povinné údaje